הנקה וביוץ

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/08/2012 | 12:16 | מאת: ככ

שלום, אני 5 חודשים אחרי לידה מניקה מלא ללא מחזור. האם יכול להיות מצב של ביוץ ללא מחזור? תודה מראש על תשובתך.

22/08/2012 | 12:07 | מאת: חגית פוקס

שלום לך, בהחלט יכול להתרחש ביוץ ללא מחזור, במידה והביצית הופרתה והאשה נכנסה להריון. בכל מקרה מצב של הנקה בלעדית, כולל הנקת לילה, ללא קבלת מחזור עד גיל שישה חודשים מפחית מאוד את הסיכוי להריון, לאחר גיל שישה חודשים, לא ניתן לסמוך על שלושת הכללים האלה וצריך לקחת אמצעי מניעה, במידה ורוצים למנוע הריון. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה