תינוקת שרוצה לינוק רק מבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/07/2012 | 14:42 | מאת: ענת

שלום, התינוקת שיל בת חודשיים וחצי רוצה לינוק רק מבקבוק וכאשר אני מתעקשת מולה ומנסה לתת לה את השד שלי היא בוכה וצורחת. אגב לי אין הרבה חלב למרות שאני נוטלת כדורי חלבה, ואם אנ י שואבת בשעות הערב ייצא לי רק 50- 60 בבקשה תעזרו לי איך לנתק את התינוקת מהבקבוק אני מעוניינת להניק ולא לתת תמ"ל.... א

20/07/2012 | 18:55 | מאת: יעלה דגן

שלום ענת, ע"מ לשמור על הספקת החלב יש להניק כשמונה עד 10 פעמים ביום. אם התינוק לא יונק יש לשאוב מספר פעמים זהה. ישנם תינוקות שלאחר שמקבלים בקבוק, מתקשים לינוק מסיבות שונות. אם חשוב לך לחזור להנקה מומלץ לפנות ליועצת הנקה שתדריך אותך על החיבור וכיצד ניתן להרגילה להנקה. נסי בזמן ההנקה לאחר החיבור כשאת רואה שהבליעות מפסיקות ללחוץ על השד ולהזרים חלב. בנוסף תניקי במצבים שונים ואולי כך תביני את העדיפיות שלה, תניקי כאשר היא חצי ישנה, בזמן ערנות, תוך כדי הליכה וכו'. אחזי אותה כאשר היא עם חיתול בלבד לגופך החשוף (מגע עור לעור) וכך היא תנסה להתחבר לבד לשד. בהצלחה יעלה

24/07/2012 | 13:38 | מאת: ענת

שלום, רציתי לעדכן שהמצב של התינוקת שלי מתדרדר, היא מסרבת לינוק נסיתי להניק בחושק, עם מוזיקה, ערומה (רק עם חיתול) וכו'.... אך היחא ממשיכה לסרב עד כדי כך שמתחילה לצרוח!!! בבקשה אם יש לכם מספר טל של יועצת הנקה אולי תוכל לעזור לי.אני מעוניינת להניק ולא לתת תמ"ל בבקבוק למרות שהמצב כבר מכריח אותי לעשות זאת.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה