הנקה רצופה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/06/2012 | 11:22 | מאת: חגית

שלום. בני בן חודש ואני מניקה אותו ומקבל לפעמים גם מטרנה. אני מאודג רוצה להניק אותו באופן מלא אך יש כמה בעיות- הוא אף פעם לא שבע וכל הזמן רוצה לאכול עוד עד שזה מגיע למצב שהוא יונק שלוש שעות רצוף. בזמן היניקה הוא נרדם ואי אפשר להעיר אותו וכשאני מניחה אותו הוא מתעורר ורוצה עוד לאכול. כמו כן יש לי מעט חלב וזה יוצר אצלו לפעמים תסכולים שהוא לא מצליח לאכול, בנוסף יש לי כאבים לפעמים בפטמות שמקשה עלי להניק. התחלתי לקחת לפני יומיים כדורים "ויטמילק" להגברת החלב ואני לא רואה שיפור- ניסיתי לשאוב ויוצא לי מעט מאוד חלב. התינוק שלי אוכל פי 3 מהכמות שיוצאת. חשוב לציין שאני משתדלת להמנע מלתת מטרנה אך כשאני כבר ששנינו עייפים ומתוסכלים אני נותנת לו. אשמח לקבל עצה... תודה

14/06/2012 | 21:58 | מאת: חגית פוקס

חגית שלום, כל הכבוד על העבודה שאת משקיעה בהנקה והרצון לתת רק חלב אם. על פי דבריך אני מתרשמת שכרגע את חווה בלבול גדול וחוסר אונים בהנקה. אני ממליצה לך להתייעץ בהקדם עם יועצת הנקה בטיפת חלב או בקירבה למקום מגוריך, כדי שתוכל לראות ממה נובעים הקשיים ולעזור לך ל"עשות סדר" ולנהל בצורה יעילה את ההנקה. בהצלחה רבה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה