שאלה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

01/02/2012 | 10:21 | מאת: מ

שלום, 5 ימים לאחר עדין ללא פעילות מעיים מסודרת ומניקה מלא. האם ניתן לקחת כדור בשם עצירותX האם יש כדורים/נרות אחרים שיכולים לעזור. אודה על תשובה בהקדם.

הי מ לבדיקה על תרופות ניתן ליצור קשר עם מרכז הריופון בטלפון 9779309- 08 עצירות יכולה לנבוע מכאבים באזור ולווא דווקא פעילות מעיים ירודה. לעיתים החשש מהחמרת הכאבים מונעים התרוקנות. אמבטיה חמה , ישיבה על האסלה ללא הפעלת מאמץ אלא מתוך הרפייה יכולים לעזור . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה