הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/01/2012 | 11:42 | מאת: רגינה

שלום יעלה. בתי בת שנה וחודש. עדיין מניקה.אנחנו אחרי תקופה ארוכה שבה הייתה חולה כל פעם במשהו אחר. בזמן שהייתה חולה הצעתי לה כל הזמן. היום שהיא בריאה היא דורשת כל הזמן. בלילה מוכנה לישון רק עם ציצי בפה. לפני זה הייתה מתעוררת בין פעם לפעמיים בלילה, יונקת ונרדמת. ולפעמים בכלל לא מתעוררת. כיום בלילה היא לא מוכנה לשחרר את הפטמה בכלל.מבקשת יותר ויותר גם ביום. נראה שזה יותר בשביל הכיף.היא גם לא מוכנה לקחת בבקבוק, אפילו לא לשתייה. שותה עם כוס.במהלך היום היא אוכלת ארוחות מסודרות, טובות. חשבתי להפסיק להניק אבל אני מתלבטת כי היא לא לוקחת תחליפי חלב אם. אשמח מאוד עם תציעי פתרונות כי אני נואשת.

הי רגינה פעמים רבות לאחר תקופת חולי ארוכה הרגלים נוטים להשתנות או להשתבש. בגיל הזה (שנה ושלושה חודשים) ניתן בהחלט לבסס שגרה וכללים שאת מרגישה איתן בנוח. תחילה קבעי עם עצמך מהם הכללים הללו: להניק בשעות X, Y , Z בלבד, לא להציע הנקה בשעות אחרות, לא להציע שד לפני השינה כחלק מאמצעי הרגעה ... אם את מעוניינת להפסיק להניק, עשי זאת בהדרגה ותכנני זאת בשלבים. הסבירי לה שיונקים רק בשעות שקבעת, בשאר הזמן אל תציעי שד כלל. הסיחי את דעתה, חבקי אותה , שירי שיר אבל אל תניקי. המסר כאן הוא עקביות וסדר ללא מסרים כפולים. היא תלמד מאד מהר שכשאת אומרת משהו את מתכוונת לכך, ואת לא מונעת ממנה הנקה- אבל יש כללים. הכללים קיימים בשביל למנוע ממך להגיע לאותה נקודת תסכול. נסי לבצע זאת לתקופה , ואז תוכלי לחשוב על גמילה מהנקה. בכל פעם מורידים הנקה אחת (Fל כמה ימים) ועוקבים למנוע מצבים של גודש או כאבים בשד. היא לא חייבת לקחת בקבוק אם היא שותה בכוס, זה מצויין. התלות שנוצרה סביב מציצת השד בלילה קשורה בהרגלים ויכולת שלה להרגיע את עצמה ללא צורך בשד שלך. לכן קחי נשימה עמוקה, מתוך הבנה שפיתוח הרגלים ולמידה הם תהליכים שלוקחים זמן, אבל הדבר החשוב שיעזור בכך היא עקביות והתמדה. אם החלטת שאת לא מניקה לפני השינה או במהלך הלילה אז לא- להניק! היעזרי בבן זוג במהלך הלילה שייגש אליה , כך הפיתוי שלך להציע לה שד יהיה קל יותר במידה מסויימת הרבה סבלנות בהצלחה

15/01/2012 | 16:12 | מאת: רגינה

תודה רבה על העצות השימושיות וטובות שנתת לי. אשתמש בהם. תודה רבה.

15/01/2012 | 16:11 | מאת: רגינה

תודה רבה על העצה. נתת לי טיפים מאוד טובים. אני אשתמש בהם.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה