הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/01/2012 | 22:56 | מאת: לב שהתמעט

התינוק בן 5 חודשים. עד לפני שבועיים שלושה ינק מצויין משני הצדדים ועלה טוב מאוד במשקל... לפני חודש לקחתי גלולות בשם מיקרולוט שאמורות להיות מותרות בהנקה אבל משום אחרי כמה ימים הגלולות התחילו להשפיע עליי ומאז החלב דלי כמעט נגמר! אנא עזרו לי להציל את ההנקה...

12/01/2012 | 11:46 | מאת: יעלה דגן

היי, יתכן בהחלט שהגלולות גרמו לירדה בכמות החלב. ע"מ להגביר את הכמות עלייך להניק לעיתים קרובות יותר כל שעתיים שלוש ובנוסף ממליצה לך לשאוב לאחר ההנקה ע"מ להגביר את הגירוי ליצרת החלב. תעסי את השד ותמשיכי לשאוב כמה דקות גם לאחר שהזרם פסק. מומלץ לשאוב לפחות 8 פעמים ביום ע"מ להגביר את תפוקת החלה. קחי גלולות חילבה 3 גלולות שלוש פעמים ביום למשך 72 שעות. בהמשך תירדי בכמות בהדרגה. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה