הנקה עם חזה ענק...

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

01/11/2011 | 09:45 | מאת: מורן

שלום לכם יש לי שאלה שאני מקווה שתיהיה לכם תשובה בשבילי :) אני בהריון שני ,שבוע 25 וכמובן דואגת מעכשיו. עד לפני שנה הייתי במשקל מאד גבוה (150 קילו לצורך העניין) ועברתי ניתוח לקיצור קיבה והורדתי 50 קילו :), הבעיה היא שהיה לי חזה גדול בגלל השומן כמובן ועכשיו נותרתי עם שני שקים גדולים וריקים כרגע, אבל אני מניחה שיתמלאו יופי אחרי הלידה. השאלה שלי האם נתקלתם בבעיה כזאת - הנקה עם חזה ענק??? האם אוכל להגשים חלום ולהניק אפילו שיש לי חזה כל כך עצום? כבר קניתי לי כרית הנקה כי אני לא מתכוונת לוותר על זה , בהריון הראשון לא יכולתי להניק בגלל קיסרי חירום וכן בעיות בבית החולים שאליו לא אחזור כמובן. תודה רבה , מורן.

כמובן שנתקלתי במצב כזה. גודל החזה לא קובע את כמות החלב ואיכות ההנקה. אני מציעה בחום שיהיה לך קשר עם מדריכת הנקה באזורך שתהייה זמינה אליך במדיה ותצטרכי , בעיקר כדי ללמוד תנוחות הנקה מותאמות למבנה השד והכיוון שלו. את יכולה להיות רגועה, כל תינוק מתאים את עצמו לגודל השד וצורת הפטמה של האמא , ועם תרגול שלך ושל התינוק . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה