יעלה שלום

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/10/2011 | 13:10 | מאת: טל

יעלה שלום,יש לי תינוק בין 6 שבועות שיונק הנקה מלאה. בבי"ח האחיות טענו שיש לי פטמות שקועות והמליצו על הנקה עם פטמות סיליקון- מצד ימין הוא יונק מצויין אבל מצד שמאל הוא פוצע ומכאיב מאוד! הלכתי ליעוץ הנקה לפני שבועיים ובהמלתה הפסקתי עם הסיליקון והתחלתי לשאוב את השד השמאלי ולתת מבקבוק - כל פעם שאני חוזרת להנקה ההתחלה טובה אבל כעבור יום הפיטמה חוזרת לכאוב! היתי שמחה ללכת ליעוץ נוסף (אבל זה מאוווד יקר)האם יש למכבי יועצות הנקה מוסמכות שנותנות הדרכה תמורת סכום מסובסד לפגישה(כמו שיש לכללית וללאומית)??? חג שמח, טל.

שלום טל לצערנו אין הסדר כזה במכבי עם זאת יש אפשרות לגשת לתחנות טיפת חלב שמשויכות למכבי , ובחלקן יש יועצת הנקה. לדוגמא ביקנעם או מודיעין. חג שמח בהצלחה אביגיל

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה