הפסקת הנקה פתאומית

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/12/2014 | 19:03 | מאת: מאיה

לפני שבוע ילדתי את בתי. לאחר ארבעה ימים נאלצתי עקב טיפול רפואי להפסיק את ההנקה. ביום השני חשתי גודש ושמתי כרוב שהרגיע את הגודש, כמה זמן יש להמשיך עם הנחת הכרוב וכיצד אדע שאכן החלב התייבש לחלוטין?האם הוא יתייבש גם אם לא אעשה כלום?

מאיה בוקר טוב יש להניח על השד הכרוב קר מהמקרר למשך 20 דקות . כאשר את חשה בגודש לרוקן מעט את השד ולהניח שוב כרוב למשך 20 דקות . יצור החלב ירד בהדרגה עד לסיום . את יכולה להפסיק להשתמש בכרוב כאשר לא נוצר יותר גודש ומלאות. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה