הנקה קצרה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/12/2014 | 18:46 | מאת: חגית

היי הבן שלי בן חודש ההנקה התחילה טוב. בשבוע וחצי האחרונים הוא יונק לסירוגין חמש עשר דקות ונרדם. חיתולים עם צואה ושתן תקיניםו.אם זאת בימים האחרונים כל החלפה יש שתן אך פחות צואה. יש לציין כי כשאני שואבת יש זרימה גדולה של חלב.האם תקין?מה לעשות?ניסיתי להעיר כמה פעמים אבל הוא לא רוצה עוד לינוק.יונק כל שעתיים וחצי שלוש.

חגית בוקר טוב . על פי מה שאת מתארת , נראה שהוא יונק באופן יעיל מאוד . האם את חשה שהשד מתרוקן ? זה מדד נוסף ליעילות ההנקה . בנוסף יש לה רפלקס שחרור חלב יעיל , כך שהוא מקבל את החלב ביעילות רבה. לכן תוך זמן קצר הו שבע . מגיל 6 שבועות מערכת העיכול משתנה , לכן מספר היציאות משתנה . אם הוא עולה באופן יעיל במשקל , זה מראה שההנקה יעילה מאוד גם אם הוא יונק לזמן קצר מאוד. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה