הנקה והריון

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

29/10/2014 | 09:15 | מאת: שןןן

שלום, פניתי בשאלה למומחה גניקולוגיה באתר כללית הנני מניקה בן 10 חודשים ללא מחזור מעוניינת להרות שוב , מניקה לרוב בלילה ו3 פעמים ביום ענה לי בתשובה להפסיק להניק... ואיני רוצה מה עלי לעשות? Seen by Yafit

בוקר טוב שןןן על פי הספרות אנו יודעים , שההנקה גורמת לאל וסת ואי ביוץ לתקופה מסויימת . הזמן תלוי בגנטיקה של האישה . לכן, ישנם נשים המשתמשות בהנקה כאמצעי מניעה. אנו יועצות ההנקה ,לא ממליצות על כך , כיוון שישנם נשים שניכנסות להריון בזמן ההנקה ותוך זמן קצר לאחר הלידה . ולכן הוא לא במצעי בטוח למניעת הריון . אצלך , ההנקה גורמת לך אל וסת לזמן ארוך יותר . לכן הגניקולוג המליץ לך להפסיק להניק . אם אינך מעוניינת להפסיק הנקה , את יכולה להמתין שהביוץ יגיע באופן טבעי . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה