שינוי בהנקה לאחר חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

10/09/2014 | 10:14 | מאת: אודליה

הי, אני מניקה הנקה מלאה את בתי, החוגגת עוד שבוע חצי שנה. בימים הקרובים נתחיל בטעימות. לפני כחודש, אולי קצת יותר, בתי החלה לאמץ דפוס יניקה שלא נעים לי ואפילו מכאיב: היא תופסת את הפטמה ומשחררת לאחר כמה שניות של הנקה וחוזר חלילה, כך כמה פעמים עד שהיא תופסת ויונקת ללא הפסקה. התפיסה והשחרור החוזרים על עצמם ברצף ובמהירות מאד מכאיבים לי. שמתי לב שהפעמים היחידות שהיא לא עושה זאת כלל, אלא ישר יונקת יניקה טובה, איכותית ורצופה, זה כשהיא כנראה ממש ממש רעבה. מצד שני, כאשר זה כן קורה, והיום זה כמעט בכל הנקה, בסופו של דבר היא מגיעה לינוק בצורה יעילה ורצופה, פשוט לאחר רצף של שחרורים. מדוע לדעתך זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לשנות ושלא יכאב לי יותר? בברכת שנה טובה ומתוקה

אודליה שלום התנהגות זו בדרך כלל היא התפתחותית. בגיל זה הם מתיניינים בסביבה , כל רחש קטן הם עוזבים את השד , ולרוב הם מושכים את הפיטמה ,ולך זה גורם לתחושה לא נעימה . לכן רצוי להניק בחדר שקט ללא גירויים . לדאוג שתנוחת ההנקה תהיה בטן אל בטן , צמודה אליך . לרוב זה גורם לשיפור משמעותי. בברכה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה