חסימה חוזרת בצינורית הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/09/2014 | 22:51 | מאת: יפעת

היי אני די עובדת עצות, אני מניקה כבר 4 חודשים את בני ויש לי חסימה חוזרת באותו שד באותה צינורית לפחות פעם בשבוע כבר אחרי החודש הראשון!! אני מוצאת עצמי באמבט חם 4 שעות מנסה שהשלפוחית תצא על מנת שאוכל לפתוח אותה כדי שיפסיק לכאוב לי , אני דיי מיואשת רוצה להמשיך להניק אבל לא כך. מצאתי באתר שממולץ לשים אחרי פתיחת החסימה אחרי ההנקה משחה בשם דרמקומבין - האם ידוע לכם אם זה עוזר ? האם יש משהו אחר שעוזר שידוע לכם? תודה

יפעת שלום ראשית כל הכבוד לך שאת מניקה למרות הכאב ואי הנוחות. ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה בהקדם , דרך קופת חולים , שתבדוק מדוע ישנה חסימה חוזרת של הצינורית , היא תבדוק את ניהול ההנקה והחיבור של התינוק לשד . תלמד אותך להניק בתנוחות הנקה שונות . לאחר הבדיקה היא גם תמליץ לך על טיפול מתאים . בהצלחה .

17/09/2014 | 22:27 | מאת: יפעת

עופרה היקרה תודה על התגובה . זהו ילדי השלישי והנקתי את האמצעי 8 חודשים. ניגשתי ליועצת הנקה והיא אמרה שאין בעיה עם צורת ההנקה ושהילד תופס טוב את הפטמה. שאלתי מספר רופאים ולאף אחד אין תשובה מה ניתן למרוח כדי להפסיק והיועצת הנקה הסתכלה עלי שהיא לא מבינה מה אני הבעיה ואמרה שאולי הילד מחזיק את החזה וגורם לחסימה??? . אשמח אם אפילו ננסה משהו אם יש לך רעיון - אני פתוחה להצעות....תודה רבה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה