תמ"ל

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/09/2014 | 19:43 | מאת: נועה

שלום, בני בן 3 חודשים וחצי..הוא רק יונק הנקה מלאה או חלב שאוב. כי אני חוזרת לעבודה בעוד חודש וחצי אז התחלתי לתת לו תמ"ל...החלפתי 3 סוגים אם זה על בסיס חלב או על בסיס סויה או ללא לקטוז...והוא הקיא אחרי 20 מ"ל או אפילו אחרי 10 !!! הוא סרב להכל והקיא והייתה לו פריחה מסביב לפה...מה עליי לעשות? איך אוכל לחזור לעבודה עם ראש שקט? האם לעבור מחלב אם לאוכל מוצק או גרבר או מיצי פירות?

נועה שלום במקרה זה עליך לפנות לרופא ילדים , כדי לאבחן רגישות לחלבון החלב . ועל פי זה הרופא יתן לך מרשם לתמ"ל המתאים לו. אפשרות שניה להמשיך להניק בבוקר ולאחר שאת חוזרת מהעבוד. אם זה אפשרי לשאוב חלב אם בזמן העבודה עם משאבה דו צדדית . את החלב השאוב לתת בזמן שהותו אצל המטפלת . על פי הנהלים של משרד הבריאות ניתן לעבור לארוחות מלאות מגיל חצי שנה , לקראת החזרה לעבודה את יכולה להתחיל עם טעימות של מזון . אם הוא יאובחן כרגיש לחלבון הייתי מתיעצת עם רופא מטפל גם בקשר לתזונה. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה