בעית הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/09/2014 | 09:14 | מאת: marin

אצל בעל יש איזשהו רגישות לחלב ,עשינו בדיקה זה לא לקטוז ולא GALT אבל זה בדיוק אותם סימנים שגורם לסוכר נמוך וכו' ,עכשיו נולדה לי בת ובהתחלה היה טוב אני הנקתי אותה אבל לאחר זמן קצר התחילו בחילות ולפני בחילה היא נודניקית ורוצה לאכול לפעמים אוכלת יותר מהנורמה ,תמ''ל היא יכולה לאכול או סויה או ללא לקטוז . אני לא יודעת מה לעשות כן להביא לה חלב אם או לא ,עד הזמן הזה 1.5 חודשים הייתי משלבת חלב אם וללא לקטוז ואז התחילו בחילו לחלב אם בדיוק כמו לתמ''ל החלבי הרגיל?

מרין שלום לא ברור לי למה הכוונה לבחילות , האם יש לה ריפלוקס (פליטות של חלב לאחר הרוחה ) אם היא סבלת מריפלוק - יש לפנות לרופא להיבדק , לא תמיד נותנים טיפול כיוון שזו תופעה ידועה , אם הילד עולה במשקל באופן תקין אין צורך בטיפול. העדיפות היא כמובן להניק ולתת חלב אם . חשוב המעקב בטיפת חלב . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה