הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/08/2014 | 07:40 | מאת: כנרת

שלום, סיימתי תהליך של הפסקת הנקה בהדרגה ומכיוון שנשארו לי שאריות של חלב בחזה הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי את הכדור.לקחתי אותו ומשום מה בשד אחד יש לי רק באזור למעלה כאילו כמה צינוריות שמחוברות יחד (כמו פס עבה) ומתמלאות לי בחלב ועושה לי גודש. חשבתי שאלו שאריות שצריך להוציא אז הוצאתי עם היד עד להקלה אבל זה כל הזמן מתמלא .מה לעשות?הרי לקחתי כדור שמפסיק ייצור חלב אז למה זה מתמלא מחדש ואיך להיפטר מזה

שלום כנרת חסר מידע מאוד חשוב ,כמה זמן את לאחר לידה , בדרך כלל הכדור משפיע עד שבוע לאחר לידה , אם נותנים אותו לאחר מיכן, אין לו השפעת משמעותית על יצור החלב . לכן עדיין את אמורה לרוקן עד להקלה . ובהדרגה יצור לחלב יפחת . חשוב לא להגיע לגודש , דלקת בהצלחה .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה