לידע כללי- חומצה הייאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/08/2016 | 09:20 | מאת: מיכל

שלום ד"ר אני מתקרבת לשנות השלושים שלי ומעוניינת להתחיל בהזרקות של חומצה היאלורונית ובוטוקס למטרת שימור ומנע. שאלתי היא - במידה ואני מתחילה בטיפולים הללו האם זה אומר בהכרח שאני צריכה להתמיד בהם לכל החיים.? האם לאחר מס שנים כאשר אני עושה הפסקה יכול להיות סיכוי שמצב העור יהיה הרבה יותר נפול ? עד כמה זה בטוח? שאלתי הנוספת היא האם היית ממליץ לי ללכת על אופי טיפול אחר אשר לא מערב הזרקות? כגון דיקור סיני קוסמטי? מה האפקטיביות של ההזרקות ?

שלום מיכל, אין חובה להתמיד בטיפול אולם בגלל אפקטיביות הטיפול ובדכ בגלל השינוי המוצלח בעינייך יש רצון להמשיך. הטיפול מאוד בטוח כשהוא נעשה אצל רופא מנוסה וחומרים מסויימים בטוחים מאוד ומומלצים. הטיפול באשר הוא איננו עוצר את תהליך ההתבגרות הטבעית שלנו אולם בהחלטה של להפסיק את הטיפול ניתן לצפות לפעמים בתופעה של התבגרות מואצת שאיננה תהליך אמיתי אלה תוצאה של התהליך הטבעי ועוד בנוסף תהליך הפסקת הטיפולים שכל עוד בוצעו לאורך זמו השפיעו לטובה על המראה. אין טיפול שמשתווה ברפואה המשלימה לטיפולים האסתטיים או הפלסטיים. ניתן לייצר עי דקירות חוזרות (ברפואה סינית או בכל צורה אחרת) השפעה על העור וייצור הקולגן בו אולם הטכניקות והחומרים בהם משתמשים ברפואה האסתטית לצורך מיצוק העור, משיכתו, מתיחות, הרמתו, הזנתו בחומרים וויטמינים וכו מתקדמות בהרבה, אפקטיביות יותר ומועילות יותר רפואית. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים