הסיכונים בהזרקת בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/08/2016 | 10:55 | מאת: שר

שלום, בת 44 , מזריקה חומצה היאלורונית בקמטים הנזוביאליים ובלחיים. לאחרונה צנחו להן מעט העפעפיים והבנתי שניתן על ידי הזרקת בוטוקס לגרום למראה מורם יותר שלהן. מקריאת ספרות למדתי שלעיתים בעקבות הטיפול תתכן צניחת עפעפיים. אני מאוד חוששת מכך. מה הסיכוי למצב כזה? מהם האזורים המועדים לפורענות? האם בוןטוקס אכן יכול לטפל בצניחה קלה של העפעף ואיך אפשר להימנע מתופעות הלוואי של הבוטוקס? תודה

בדכ רופא מנוסה יצליח להשפיע לטובה על העפעפיים עם טיפול בוטוקס ובלי ליצור צניחת עפעף. מנסיוני, נדיר מאוד, 1 ל 1000 מקרים קורה שהעפעף צונח. תופעות לוואי של בוטוקס בדכ מטופלות או מתוקנות עם עוד בוטוקס. בברכה, דר ממלידר 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים