קרישיות יתר וטיפולים אסתטיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/04/2016 | 20:55 | מאת: מיטל

שלום ד"ר ממלידר אני מעוניינת למלא את השפתיים ואת הבורות שנוצרו לי מתחת לעיינים (שמעתי גם על חומצה הילרונית או חוטים) וגם לעשות טיפול פנים מזותרפיה (במחטים). נאמר לי שלא יודעים אם מותר לי מאחר ואני עם קרישיות יתר (פקטור 5 ליידן הטרוזיגוט) האם יש סיכון בגלל הקרישיות? תודה רבה מיטל

שלום מיטל, קיים סיכון כל שהוא יחסית לאדם בריא בעיקר לאור הנטיה לייצר קרישי דם במערכת הורידית, אולם בטיפול זהיר ונכון אצל רופא מנוסה לא צריכה להיות בעיה המונעת לעבור טיפולים שמרניים אסתטיים. כדאי להתייעץ עם הרופא אליו פנית לצורך הטיפולים האסתטיים. אשמח להיפגש. בברכה, דר ממלידר 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים