אטרומה ונקודת חן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/09/2014 | 18:34 | מאת: שני

יש לי אטרומה (נקודת חלב) פנימית בישבן בערך בגודל 0.5-1 ס"מ, היא די מציקה לי בישיבה ובולטת החוצה כעיגול קטן ולבן, ואני מאוד מעוניינת להוציא אותה, העניין הוא שהוסבר לי שבניתוח תשאר צלקת עם נטייה להתרחב, ואני רוצה להימנע מכך.. מה ניתן לעשות ? בנוסף אותה שאלה לגביי נקודת חן באותו גודל בישבן שאני צריכה להוציא, אני נורא חוששת מצלקות...

21/09/2014 | 23:21 | מאת: ד"ר כהן שרית

שני שלום, ניתן ליילד את הציטטה בחתך זעיר , אך כמובן תיוותר צלקת. בשל המיקום, באופן טבעי, צלקות באזור זה נוטות להתרחב. לגבי השומה , תלוי כמובן טיבה וצרתה. במקרים מסויימים ניתן לבצע שיוף מבוקר עם לייזר המותיר צלקת עדינה מאוד, אם בכלל. שנה נפלאה!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים