פשוט להגיד תודה!

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/09/2014 | 19:08 | מאת: הילה ויסמן

ביום חמישי האחרון עברתי ניתוח להגדלת חזה והסרת נקודת חן אצל ד"ר שרית כהן המדהימה. רציתי להגיד תודה ענקית על הטיפול המסור,האכפתיות והדאגה! במשך שנים חלמתי להסיר נקודת חן שהפריעה לי מבחינה אסתטית, פניתי לרופאים רבים וכולם אמרו לי שאין מנוס חוץ מלהוציא את הנקודת חן מהשורש דבר שישאיר צלקת מכוערת וחור בפנים. אל ד"ר שרית הגעתי בשביל הגדלת חזה אחרי שויתרתי על האפשרות להוריד את הנקודת חן מחוסר ברירה. ד"ר שרית הציעה לי אפשרות שונה ממה ששמעתי כל השנים והגשימה לי את החלום! הסירה לי את הנקודת חן ובנוסף עשתה לי הגדלת חזה. בקיצור, תודה ענקית! ממליצה בחום! מדובר ברופאה עם לב ענק, פרפקציוניסטית ויחס חם. שולחת נשיקות חמות. הילה.

21/09/2014 | 23:14 | מאת: ד"ר כהן שרית

הילה יקרה, תודה על המילים החמות שלדעתי בראש וראשונה מעידות על האישיות המיוחדת שלך!! ברכותיי לשנה החדשה , כל שתבקשי לו יהי:-) דר כהן שרית

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים