קרם חומצה לקטית 2-3 % לבוקר לפני הקרם לחות-

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/04/2011 | 00:36 | מאת: תודה מראש!

ממליצה? וכמה % חומצה לקטית ללילה לחידוש העור את ממליצה? והאם אפשר לקבל מרשם ממך עבור אלה? ושאלתי האחרונה-האם שווה ערך לגליקולית מבחינת טיפול?

16/04/2011 | 15:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

אין רכוז ספציפי שמתאים לכל סוגי העור ולמצבי העור השונים. התאמת המרשם דורשת על כן בדיקה פרטנית. למיטב ידיעתי לא נעשו מחקרים משווים כפולי סמיות בין חומצה גליקולית ולקטית.מה גם שיעילות חומצות בשמוש טופיקלי (על פני העור) קשורה בגורמים שונים כגון כמות החומצה במצבה חופשי ואופן הרקיחה.במרבית המקרים אעדיף שמוש בחומצה גליקולית.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים