בוטקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/11/2013 | 11:48 | מאת: קרן

בעקבות תאונה היה לי שיתוק שרירים בעיניים. עשיתי ניתוח לפזילה בשיטה חדשה ללא תפרים ,אלא עם חוטים. הניתוח לא ממש הצליח, והשיתוק נשאר חלקית.מה שזה גרם לי זה שיש לי קמטים מתחת לעיניים. התחיל מטיפה וכל יום יותר גרוע. אני יכולה לעשות בוטקס?

17/12/2013 | 10:50 | מאת: ד"ר כהן שרית

חסרים כאן פרטים אינפורמטיביים וכמובן יש לבצע בדיקה.ככלל פזילה קשורה לשרירי הארובה הפנימיים ואינו קשורה לשריר החיצוני החובק את הארובה- האורביקולריס.אם אין התוויות נגד להזרקת בוטוקס ניתן להזריק לקמטי העורב סביב הארובה.חשוב שתדעי שניתן גם לשפר פזילה באמצעות הזרקת בוטוקס במקרים מתאימים ואצל רופא עיניים בעל ניסיון בהזרקת בוטוקס להתוויה זאת.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים