שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/11/2013 | 10:05 | מאת: לילך

שלום. יש לי שקיות בעפעפיים התחתונות מתלבטת בין ניתוח לבין מילוי חומצה. מה עדיף? תודה

15/12/2013 | 13:43 | מאת: לאה

עדיף הזרקה של חומצה היאלורונית כי אין שום סיכון !! וכמובן לחפש רק רופא שיש לו המון המון ניסיון בנושא זה

17/12/2013 | 10:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

תלוי מאוד מהו הגורם. לאחר בדיקה אצל פלסטיקאי-תוכלי לדעת האם מדובר בבלט כריות שומן המצריכים ילוד של הכריות במסגרת ניתוח עפעפיים תחתונות או שמדובר בחריץ בשקע הדמעות בלבד שניתן למלאו. הזרקות אינן פתרון כמובן כאשר הבעיה הינה בלט שומן.לא מעט מטופות אני רואה שהוזרק להם חומר כאשר הבעיה אינה חסר אלא עודף,לפיכך מצריך התערבות ניתוחית.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים