הזרקה לאף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/07/2013 | 19:48 | מאת: גלי

שלום ד"ר ברצוני לדעת האם חומצה אלרונית בשם פרפקטה מתאימה למילוי קצה האף על מנת להאריך אןתו קצת ובכלל למילוי שקע באף? דבר נוסף האם אחרי ההזרקה צריך לשים קרח להוריד נפיחות או שזה מיותר הרי כל הכוונה היא ליצור נפח לא?לדעתי זה מאבד מההפקט של המטרה אם רוצים למלא את האף. תודה מראש גילה

21/07/2013 | 22:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

מניחה שתשובתי הקודמת תהיה לך לעזר. באשר לקרור האזור לאחר ההזרקהת המטרה היא להפחית בצקת מקומית בלבד.הקרור לא מפחית מנפח המוזרק.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים