בוטוקס ללסת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/07/2013 | 17:07 | מאת: אוריאן

ד"ר שרית כהן שלום, אני מעוניינת לבצע הזרקת בוטוקס לקו הלסת. יש לציין כי הלסת שלי היא מרובעת ורחבה וזה עושה את מבנה הפנים שלי רחבות ולא פרופורציונאליות לגוף ואני רוצה לדעת האם את מבצעת טיפולי בוטוקס שיקטינו את עצמות הלסת והאם ביצעת טיפול מסוג זה בעבר והוא באמת יעיל ובאמת משפר את התווי פנים?? ברצוני להזכיר שוב כי אני רוצה להקטין את מבנה הלסת שיהיה קטן יותר וצר יותר. תודה רבה והמשך יום נעים.

21/07/2013 | 21:43 | מאת: ד"ר כהן שרית

מניחה שכתבה בנושא חיטוב קו הלסת בעזרת בוטוקס תהיה לך לעזר. לגופו של עניין ניתן לחטב והצר קו לסת ע"י הזרקת בוטוקס במקרים בהם קיימת היפרטרופיה (עיבוי) של שריר הלעיסה הצידי (מסטר).לאחר בדיקה ובמידה ותמצאי מתאימה תוכלי להות משיפור אסתטי לצד שיפור סממפטומטוי (במידה והינך חורקת שינים בלילה ו סובלת מכאב בחלק צידי של הפנים משני לעיבוי יתר של שריר המסטר).בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים