תל אביב

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/03/2013 | 18:57 | מאת: נתי

שלום אני מחפשת את השיטה היעילה ביותר להמסת שומן ומיצוק עור הסנטר .....המלצות ?

01/04/2013 | 16:56 | מאת: ד"ר כהן שרית

קיים מגוון רחב של שיטות להמסת שומן וכן למיצוק העור.אין ספק שכדי לבחור את השיטה האופטימלאית יש לבצע בדיקה ולהעריך את מרקם העור,רפיונו/ מידת האלסטיות שלו, כמות השומן התת עורי ופיזורו עי מומחה לכירורגיה פלסטית ואסתטית.גיל המטופל/ ת גם חיוני לתעול לאלטרנטיבה האופטימאלית..לאחר אנמנזה ובדיקה ניתן לבחור בין שאיבת שומן קונבנציונלית (עם או בלי שימוש בגלי רדיו לאחר הפעולה לצורך מיצוק) לבין טכניקות זעיר פולשניות - באמצעות שימוש בטכנולוגיות מתקדמות כגון בודי-טיט, וטלה סמוט וכו

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים