טשטוש צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/02/2013 | 16:48 | מאת: א'

שלום, אני מתעניינת בנושא של טשטוש צלקות אקנה בפנים. מאחר וישנם חידושים טכנלוגיים רבים והרבה מומחים, הייתי רוצה לקבל שם של מומחה/ מומחית לכרורגיה פלסטית טוב במטרה לקבל ייעוץ מעמיק ומתאים לטיפול בעור, כאשר האורנטציה לבדוק את הנושא של מילוי צלקות אקנה ובעיקר יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה והתהליך הכרוך בכך. אודה לתשובת מומחה, המשך שבוע טוב

16/02/2013 | 12:40 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן מגוון טכנולוגיות קיים ומאפשר טשטוש צלקות אקנה בכללם-שמוש בגלי רדיו,ליזר לשיוף עורי ,רקיחת חומרים פעילים ומילוי במידה ומדוב ר בצלקות שקועות.לכל טכניקה -יתרונות ומגבלות ,הטכניקה הנבחרת נקבעת בהתאם לסוג צלקות האקנה,המטרה בתקון,רצון המטופל ובהתאמה לסגנון חייו.כל זאת כמובן לאחר ביקה ויעוץ

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים