נגישות
נגישות

העלמת קמטים במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/01/2013 | 08:47 | מאת: אני

שלום, אני בת 32 . בסה"כ עור הפנים שלי במצב טוב אבל יש לי כמה קמטים לרוחב המצח, לא עמוקים, אבל ניכרים, בייחוד כשעושה הבעות.. הייתי רוצה לדעת מה השיטה הטובה להעלים אותם, בוטוקס או מזותרפיה? וגם כמה זמן זה מחזיק? כי אני צעירה יחסית ולא הייתי רוצה למצוא את עצמי מגיע מדי חודש לתחזוקת הזרקות לעור הפנים שלי.. גם כלכלית אין לי אפשרות לממן בקביעות טיפולים כי הבנתי שזה עסק לא זול. אז כדי לבחורה במצבי 'להתחיל עם זה?' כי אני כן רוצה שיפור במראה שיחזיק מעמד ויעכב את הזדקנות העור בסה"כ, דווקא עכשיו, שהוא עוד נראה טוב וצריך רק לשמר ולא יותר מזה.

לקריאה נוספת והעמקה

לאזור המצח, מומלץ על הזרקות של בוטוקס לטשטוש הקמטים הדינמיים הרוחביים.משך האפקט של הבוטוקס בפעמים ראשונות של טיפול נע בין 3-4 חודשים אולם לאחר מספר הזרקות רצופות האפקט המצטבר ניכר דההינו קיימת השטחה ניכרת של הקמטים ומשך האפקט עשוי להיות ארוך יותר כלומר המרווח בין ההזרקות ארוך יותר.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים