עיצוב קו לסת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/12/2012 | 20:01 | מאת: גל

שלום ד"ר את יכולה בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק עיצוב קו לסת?האם עוזר במצב של לסת עליונה בולטת מדיי מתחתונה? ועם איזה חומר מילוי עושים זאת? האם יש סיכונים של איבוד תחושות? תודה מראש גל

10/12/2012 | 15:30 | מאת: ד"ר כהן שרית

עיצוב קו לסת מתייחס לעידון או פיסול הלסת התחתונה,בהתאם לבעיה.ציינת כי הלסת התחתונה אצלך פחות בולטת,לאחר מיפוי של האזור "החסר" ניתן למלא אותו על מנת ליצור יחס פרופרציונלי יותר בין הלסתות ולמבנה הפנים הכולל.מאחר ומדובר בהליך לא פולשני כמו ניתוח אין סיכוי לאיבוד תחושה.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים