בבקשה 3 שאלות לדוקטור שרית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/09/2012 | 12:24 | מאת: ש.א

הרמה משמעותית יותר לאזור הלחיים וליותר זמן? עדיף בראדיאס?(שמה שהבנתי בונה גם קולוגן-אם הבנתי נכון).או שעדיף בחומר מילוי סמיך מקבוצת הרסטלין ודומיו שנותן יותר נפח?האם את משתמשת בקנולה למילוי האזור?

09/09/2012 | 23:20 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתן להשתמש לצורך עיצוב חיים הן בחומצות היאלורונייות,בעלת דרגת סמיכות גבוהה,והן ברדיאס. הבחירה של החומר האופטימלי נעשית במסגרת היעוץ ובהתאמה ללסוג העור,עובי העור, גיל המטופל/ת ולמבנה עצמות הלחיים.לרוב במקרים של עצם לחי שטוחה אעדיף לבנות עצמות לחיים באמצעות שימוש ברדיאס,אולם גם עי שימוש בחומצה היאלורונית בטכניקה נכונה ניתן להגיע לתוצאה אסתטית מצויינת.את ההזרקה ניתן לבצע גם באמנות קנונית בהתאם להעדפת הרופא המזריק.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים