שמירה על עור הפנים מפני קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/06/2012 | 21:00 | מאת: אינגריד

אני בת 70. לפני עשור עשיתי פילינג עמוק והתוצאות מדהימות. לפני כשנה עשיתי ניתוח הרמת פנים. עכשיו אני רוצה להמשיך לשמור ולטפח את עור הפנים . שאלה ראשונה : איזה קרם ממש לא יקר , אך פעיל וטוב, המכיל רטין A אתם ממליצים שארכוש? שאלה שניה : אני משתמשת למריחה על הפנים,הצוואר והמחשוף ב - E OIL , 3000IU כשאני מורחת אותו , כשאני בבית, בלי שום דבר נוסף. האם זה יכול לסייע לשמירה על עור פנים רענן וללא קמטים ?

02/07/2012 | 00:07 | מאת: ד"ר כהן שרית

קרמי מדף המכילים רטין A הינם לוקציד,רטויט או אדפרין.ניתן עם מרשם רופא. ויטמין E הינו נוגד חימצון יעיל המנטרל את הרדיקלים החופשים ומונע את הנזקים הנגרמים על ידם.קוסמטולוגיה מתקדמת מכילה ,פרט לנוגדי חימצון,חומרים המעודדים את יצור הקולגן(ביופפטידים,חומצות אמיני מטריקסיל),מרכיבים המזינים ומלחחים את העור(חומצה היאלורונית,אלנטואין),חומרים המעודדים קילוף של העור (חומצות אלפא הידרוקסיות) ומרכיבים מגינים על העור (כגון צרמידים).שמוש במרכיבים אלו מעודדים את התחדשות העור,משפרים גמישות,מיצוק ומראה העור מפחיתים קמטוטים ומסייעים למניעת התפתחות קמטוטים.

10/07/2012 | 11:55 | מאת: קרולין

10/07/2012 | 12:15 | מאת: אינגריד

האם קיים בכלל על המדף, במחיר סביר, קרם פנים ליומיום המכיל את כל המרכיבים שצינת או לפחות את מרביתם? מה דעתך גם על קרם הזנה לעור אישה בת 70? מה המרכיבים העיקריים שכדאי שיכיל? תודה מראש עבור תשובותיך המועילות והחשובות.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים