חומצה לקטית 10% למה מיועדת ? מתי מורחים ?למי ניתן?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/04/2011 | 15:55 | מאת: אושר

מאיפה?(בת 45 רוצה לשפר!!!!!!!!!!)

11/04/2011 | 23:01 | מאת: ד"ר כהן שרית

חומצה לקטית,חומצת חלב, שייכת למשפחת חומצות האלפה-הידרוקסיות. לקבוצה זו שייכים חומצות המופקות מפירות(כגון ענבים,פרי הדר) או ממוצרי חלב.לחומצות אלו יעילות מוכחת בטיפול בעור המתבגר-שיפור של קמטוטים וכתמי פגמנטציה.כמו"כ שיפור אקנה ע"י עידוד קילוף העור. חומצת חלב משמשת לליחוח,חידוש תאי וקילוף עורי-בהתאם לריכוז הניתן.ע"פ רוב כאשר ניתן כמשחה הריכוז הנפוץ כמשחה 2-3%.

11/04/2011 | 23:47 | מאת: אושר

לבוקר=לליחוח. והיכן ללילה אני משארת שזו של ה-10 אחוז. אגב, בבוקר עליה קרם הגנה? תודה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים