הזרקה עם קנולה לשם הצערת גב כפות הידיים.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/06/2012 | 12:49 | מאת: ח

האם את עושה פעולה זו(עם הקנולה?) במרפאה אסטטיקה? ואם אפשר תיכף לחזור לפעילות שיגרתית? תודה לך מראש על תשובותייך.

19/06/2012 | 22:17 | מאת: ד"ר כהן שרית

טיפולי הצערת כפות ידיים באמצעות מילוי תופסים תאוצה משמעותית,שכן ואין פלא בכך,כפות הידיים נעשות מגויידות עם הגיל וכתוצאה מכך מסגירות את הגיל.על ידי שמוש בקנולה ניתן למלא שטח פנים נרחב (גב כפות הידיים)באמצעות דקירה בודדת.באופן כזה הטראומה הרקמתית ממוזערת באופן משמעותי וכך גם הכאב.לאחר הטיפול ניתן לחזור לפעילות יומיומית.נפיחות קלה מצופה וחולפת לאחר פרק זמן קצר מאוד.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים