החומר סטילאז'

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/04/2012 | 21:17 | מאת: מורן

שלום, הייתי היום אצל רופא בתל אביב אשר הציע לי להזריק סטילאז' למילוי הקמטים מסביב לפה, הבנתי שהחומר מאוד טוב ויש לו גם אנטי אוקסידאנטים או משהו כזה , אני שכחתי את ההסבר שלו , אשמח אם תוכלי להסביר לי מה המשמעות של החומר , אני בד"כ מזריקה חומר שנקרא פרינסס תודה מראש על העזרה !

25/04/2012 | 08:53 | מאת: ד"ר כהן שרית

מורן שלום, קו מוצרי סטילאג' מבוסס על נגזרות של חומצה היאלורונית ,חומר טבעי המצוי במשתית חוץ תאי בשכבת העור המרכזית.יחודו של קו מוצר זה הינה בתכולת המניטול חומר נוגד חמצון ורדיקלים חופשיים,התורם בין היתר למזעור הטראומה הרקמתית באזור ההזרקה.בקו מספר חומרים הנבדלים זה מזה בדרגת סמיכותם ומותאמים בפגישת היעוץ בהתאם לעומק הרקמה המוזרקת.התוצאה הינה טבעית והמראה אסתטי נשמר לפרק זמן של 6-10 חודשים ואף יותר,בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים