ההבדל בין בוטוקס לחומר מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/03/2012 | 18:51 | מאת: רותי

שלום, מה ההבדל ביניהם ? ובמה שונה סטילאז' מחומצות הילארוניות אחרות ? תודה רותי

25/03/2012 | 23:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקת בוטוקס/דיספורט נועדה לטשטש את קמטי ההבעה,בעיקר בשליש העליון של הפנים:קמטים רוחביים במצח,קמטי הזעף בין הגבות וקמטי החיוך בצידי העיניים.חומרי מילוי,לעומת זאת, נועדו למלא קמטים/חריצים דוגמת אילו בין האף לפה(כתוצאה מאובדן נפח),ולעצב אזוים בפנם כגון עיצוב לחיים,פיסול סנטר ומילוי רקות שקועות. קו מוצרי סטילאג,מבוסס על נגזרות של חומצה היאלורונית אולם בשונה משאר החומצות ההיאלורוניות מיוחד בתכולת המניטול,חומר נוגד חימצון הממזער את הטראומה באזור המוזרק.קו מוצרים מתקדם זה מגיע במגוון רב של דרגות סמיכות ומאפשר התאמה אופטימלית לאזור המוזרק,ליצירת מראה טבעי ואסתטי. חלק מהמוצרים בקו זה מכיל לידוקאין ולפיכך מאפשר הזרקה נטולת כאב.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים