סטילאז' ומילוי קמטים מסביב לפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/03/2012 | 17:27 | מאת: נ

ד"ר כהן ערב טוב מה זה החומר הזה סטילאז' ועד כמה הוא יעיל לקמטים מסביב לפה ? כמה עולה טיפול כזה אצלך ?

20/03/2012 | 23:27 | מאת: ד"ר כהן שרית

סטילאג' הינו קו מוצרים מתקדם המבוסס על נגזרות של חומצה היאלורונית.המיוחד בקו זה הוא תכולת המניטול,חומר נוגד חימצון הממזער את הטראומה הרקמתית באזור המוזרק.לקו זה מספר מוצרים השונים זה מזה בדרגת סמיכותם ומאפשרים התאמה מדוייקת יותר לאזור המוזרק.בחלק ממוצרי סטילאג' יש לידוקאין,חומר מאלחש, המאפשר הזרקה נטולת כאב.עלות הטיפול תלויה כמובן בכמות החומר הנדרשת להגעה לאפקט רצוי ונקבעת לאחר בדיקה,בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים