האם מזותרפיה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/03/2012 | 21:06 | מאת: נעמה

זה כמו בוטוקס? מה ההבדל בינהם? איפה אפשר לעשות מומלץ? אשמח לעזרה

12/03/2012 | 20:38 | מאת: ד"ר כהן שרית

מזותרפיה הינה שיטה שבה מבוצעות הזרקות תת עוריות של מיקרו-טיפות של תערובת רכיבים פעילים כגון ויטמינים,מינרלים,חומצות גרעין) ע"פ רוב במינונים מדוללים.בוטוקס,לעומת זאת, נועד להרפות את שרירי ההבעה וע"י כך לטשטש את קמטי ההבעה בעיקר בשליש העליון של הפנים. אם מטרת ההזרקה הינה הצערת עור הפנים מומלץ על הזרקה של סטילאג'הידרומקס או רסטילן ויטל-הללו משפרים את גמישות וחיות העור,משפרים קמטוטים עדינים ואחראים למראה עור קורן ומלוחח.מבוצע כסדרת טיפולים כאשר החומר המוזרק-חומצה היאלורונית.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים