בוטוקס למצח ונפילת גבות ועפעפיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/01/2012 | 22:36 | מאת: אתי

שלום רב, לפני כשלושה ימים עשיתי טיפול בוטוקס במצח להחלקת קמטי הבעה וכן בוטקוס בין הגבות. הדבר הביא אמנם להחלקת הקמטים אולם הגבות איבדו מהגובה שלהם, כאשר אני רציתי להגביה אותם יותר וכן נראה כי יש גם צניחת עפעפף. האם תופעות מדאיגות אלו יחלפו? במידה ולא - מה ניתן לעשות במיידי על מנת לתקן זה? זה די מדכא ומעצבן שכן שילמתי כסף ובמקום לשמוח אני מאוכזבת ומאד.

30/01/2012 | 20:39 | מאת: ד"ר כהן שרית

אתי שלום,קשה להחליט כמובן האם מדובר בצניחת גבות או בצניחת עפעפיים ללא בדיקה מסודרת (כתבת כי רק נראה לך) . אינני יודעת גם מהו גילך.תחושה של כובד לעיתים מדווחת בעיקר בקרב מטופלות עם עודפי עור בעפעפיים עליונות ומשתפרת ע"פ רוב לאחר שבועיים שלושה.במידה ואכן קיימת צניחת עפעף ממשית -ניתן להשתמש בטיפות עיניים (אפרקלונידין/איודופין) שכן לעיתים ניתן להרים את העפעף כ-2 מ"מ.על כל פנים, בתום משך השפעת הבוטוקס תופעות אילו חולפות.ממליצה שתתיעצי ותבדקי אצל הרופא שהזריק.

15/03/2012 | 19:11 | מאת: אנונימית

נכנסתי ונעלמה לי התגובה שלי ועוד תגובה אחת שהמליצה על רופא אחר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים