הזרקות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/01/2012 | 19:45 | מאת: ריקי

ברצוני לעשות הזרקות למילוי שקעים מתחת לעיניים, אני שומעת מאנשים על תופעות לוואי של גושים ונפיחות באזור ההזרקה וזה מפחיד אותי, הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נפוץ ואיך אפשר להימנע מזה? תודה מראש

07/01/2012 | 14:59 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתן לבצע מילוי של שקע הדמעות וכאשר קיים דלדול וצניחה של שומן בעפעף תחתון הגורם לחשיפה של המבנה הגרמי של רכס תחתון של הארובה,לפיכך מראה מבוגר ולא אסתטי.מומלץ כי הזרקה באזור זה תתבצע אצל רופא מומחה ובעל ניסיון שכן מדובר באזור רגיש ולפיכך הכרה של האנטומיה וטכניקה הזרקה נכונה חיונית מאוד על מנת להשיג את האפקט הרצוי(וללא הופעת גושים כמובן). ניתן לעיתים להשתמש בטכניקת הזרקה מתקדמת ובשילוב של קנולה על מנת למזער את הטראומה הרקמתית והנפיחות. בתנאים אילו,בצקת קלה מצופה וחולפת לחלוטין לאחר פרק זמן קצר. הופעת שטף דם מקומי נדירה וחולפת אף היא לאחר מספר ימים.

07/01/2012 | 15:50 | מאת: ריקי

האם הזרקת חומר מאלחש בזמן הטיפול מגדילה את תופעת הלוואי של הנפיחות אחרי?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים