חומר למחשבה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/12/2011 | 16:43 | מאת: יפעת

מעניין מאוד לקרוא על כל החידושים ברפואה האסטתית אך זה עדיין לעשירים בלבד וחבל.

28/12/2011 | 09:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

החידושים בעולם האסתטיקה רבים ומגוונים ,חלקם בעלויות שוות לכל נפש ולא יקרות -טיפוח העור,שמוש ברקמים לליחוח וקילוף מבוקר המנעות מחשיפה לשמש,טיפול בוטוקס ומילוי.עם זאת אין ספק כי יש טיפולים מורכבים יותר שעלותם אחרת,אולם התוצאות-שיפור המראה והצערה הפנים לצד דחייה אפשרית של הזדקקות לפרוצדורה פולשנית יותר ללא ספק רצויות בעידן של מודעות גבוהה לאסתטיקה .היום הרצון להראות אסתטי וצעיר יותר אינו בגדר אגדה ולא נחלתם של עשירים בלבד!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים