באיזה חומר את משתמשת ללחיים ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/12/2011 | 20:19 | מאת: נורית

האם את משתמשת בוולומה ?האם בחומר אחר ? מה מחיר של מזרק וולומה ?(2 מ"ל )

11/12/2011 | 21:40 | מאת: ד"ר כהן שרית

את חומר ההזרקה אבחר בהתאם למטרה-בניית עצם לחי ,מילוי או שיפור מרקם העור באזור הלחי.לבניית עצם לחי (במקרים של עצמות לחי שטוחות )אעדיף רדיאס.לצורך מילוי ועיצוב קווי לחי-נגזרות של חומצה היאלורנית בעלי דרגת סמיכות גבוהה דוגמת וולומה,סטילאג' XL או רסטילן סב-Q .למראה עור קורן באזור הלחי-סטילאג' הידרומקס או רסטילן ויטל. המחיר כמובן תלוי בכמות וסוג החומר.

12/12/2011 | 17:58 | מאת: נורית

הייתי מאוד מרוצה מהוולומה לעצם הלחי ולכן ארצה לשוב ולהזריק רק אותה -מה המחיר שאת לוקחת עבורה ?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים