המסת שומן בסנטר על הזרקות של חומר ממיס שומן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/11/2011 | 12:03 | מאת: יעלי

האם את עושה את הפעולה הזאת ? המסת שומן על ידי הזרקות ? האם החומר הממיס מאושר על ידי משרד הבריאות ? האם ישנם סיכונים בפעולה זאת ? ומה כמות המפגשים הנחוצים להמסה ?

20/11/2011 | 21:30 | מאת: ד"ר כהן שרית

המסת שומן בעזרת הזרקות הינו נושא שנוי במחלוקת.לאחרונה אסר משרד הבריאות הצרפתי לחלוטין את השמוש הזריקות אלה בשל תופעות הלוואי הנלוות ובכך הצטרף לעמדה מדינות אחרות באירופה. הזרקה עשויה לגרום פרט לכאבים,לנמק של הרקמה והעור והופעת אי סדירויות עוריות ושקעים.ממליצה שתבדקי ע"י פלסטיקאי/רופא עור לחו"ד.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים