קורס הזרקת רסטילן ויטל-שייך למזותרפיה?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/04/2011 | 19:51 | מאת: מתעניינת

איזה חומר יש בו? חוץ מזה שהוא מקבוצת החומצות האילרוניות? ומה בדיוק זה עושה? תודה מראש על התשובה לשאלות!

04/04/2011 | 23:40 | מאת: ד"ר כהן שרית

רסטילן ויטל-מיועד להצערת עור הפנים משפר את גמישות וחיות העור,משפר קמטוטים עדינים ואחראי למראה עור קורן ומלוחח.מבוצע כסדרת טיפולים כאשר החומר המוזרק-חומצה היאלורונית. מזותרפיה הינה שיטה שבה מבוצעות הזרקות תת עוריות של מיקרו-טיפות של תערובת רכיבים פעילים כגון ויטמינים,מינרלים,חומצות גרעין) ע"פ רוב במינונים מדוללים.

05/04/2011 | 09:38 | מאת: ת

מונע? משמר? יש הוכחות? כמה זמן כבר עובדים עם זה? תודה!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים