הזרקת בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/11/2011 | 08:42 | מאת: ג

שלום רב, האם ידועה רגישות לבוטוקס? האם יש איזשהו סיכון שצריך לקחת בחשבון, והאם ניתן לטשטש צניחת עפעפיים בבוטוקס, כי ניתוח לא בא בחשבון כרגע? תודה

05/11/2011 | 19:21 | מאת: ד"ר כהן שרית

לאחר ההזרקה תתכן הופעת אדמומיות מקומית שחולפת עצמונית לאחר זמן קצר,שטפי דם בנקודת ההזרקה נדירים וחולפים אף הם.כאשר ההזרקה מתבצעת ע"י רופא מומחה בעל ניסיון צניחת עפעף/גבות לא תקרה.כידוע מטרת ההזרקה הינה לטשטש את קמטי ההבעה וע"י כך להעניק שיפור אסתטי מרשים.בוטקס אינו תחליף להסרת עודפי עור המופיעים עם הגיל,כלומר למתיחת עפעפיים.במקרים של צניחה קלה בלבד יתכן שיפור שכן מיקום הגבות עשוי לעלות ובכך לגרום לפריסה של עור העפעף על שטח פנים גדול יותר.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים