קמטי הבעה בין הגבות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/10/2011 | 21:47 | מאת: בלה

אני בת 45 ועשיתי מספר פעמים זריקות בוטוקס או דיספורט בקמטים עמוקים בין הגבות. העניין שהטיפול שורד אצלי בקושי למספר שבועות וגם כך השפעתו אינה גדולה. הרופא שלי טוען שהגוף מפרק את החומר והמליץ אפילו לקחת אבץ מספר ימים לפני הטיפול. עדיין זה לא עזר וזה החזיק מעמד ממש למספר ימים. מה עושים?

17/10/2011 | 23:04 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך השפעת בוטוקס/דיספורט הינו בין 4-6 חודשים.בגיל מבוגר וכאשר השריר אקטיבי במיוחד משך הזמן קצר יותר.היענות פחותה להזרקת בוטוקס/ודיספורט צפויה גם במקרים של עור מעובה,כאשר גם כאשר מותחים את הקמט בין האצבעות נותר קמט עמוק ובמקרים של קמט סטטי,כלומר המצוי גם מנוחה.את מציינת שהקמטים עמוקים בין הגבות כלומר השריר אקטיבי מאוד (בהתחשב בעובדה שאת בת 45 )וניתן להניח שקיים גם מרכיב של אובדן נפח.הזרקת בוטוקס/דיספורט נועדה להרפות את השריר האחראי לקמט ויעילה כאשר מדובר בקמט דינמי(כלומר כזה המופיע עם כיווץ השריר).אם מדובר בקמט סטטי-יש גם למלות את הקמט ובכך לטפל גם באובדן הנפח.

17/10/2011 | 23:14 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך השפעת בוטוקס/דיספורט הינו בין 4-6 חודשים.בגיל מבוגר וכאשר השריר אקטיבי במיוחד משך הזמן קצר יותר.היענות פחותה להזרקת בוטוקס/ודיספורט צפויה גם במקרים של עור מעובה,כאשר גם כאשר מותחים את הקמט בין האצבעות נותר קמט עמוק ובמקרים של קמט סטטי,כלומר המצוי גם מנוחה.את מציינת שהקמטים עמוקים בין הגבות כלומר השריר אקטיבי מאוד (בהתחשב בעובדה שאת בת 45 )וניתן להניח שקיים גם מרכיב של אובדן נפח.הזרקת בוטוקס/דיספורט נועדה להרפות את השריר האחראי לקמט ויעילה בעיקר כאשר מדובר בקמט דינמי(כלומר כזה המופיע עם כיווץ השריר).אם מדובר בקמט סטטי-יש גם למלא את הקמט ובכך לטפל גם באובדן הנפח.בהצלחה ומועדים לשמחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים