חיזוק,עיבוי העור

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/10/2011 | 17:37 | מאת: שני

בתור ילדה טופלתי כחצי שנה בפרדניזון באופן סיסטמי וזה השפיע על העור (דק,לא חזק,לא אלסטי,עם סימני מתיחה ומעט רפוי),אילו דברים ניתן לקחת באופן סיסטמי ע"מ לשפר את מראה העור מכל הבחינות (חיזוק,עיבוי וכו...)

07/10/2011 | 11:41 | מאת: ד"ר כהן שרית

אחת מתופעות הלואי של שימוש תוך פומי ארוך טווח בפרדניזון הינו מראה עור דק רפוי ופחות אלסטי והופעה של נימי דם.ניתן לשפר במספר דרכים-החל ממריחת מרכיבים אקטיביים הנרקחים באופן פרטני בהתאם לסוג העור כאשר מטרת הטיפול הינה האצת התחדשות התאים וייצור של קולגן,מומלץ גם להשתמש במשחות למיצוק העור המכילות מטריקסול דוגמת מטריקוטן.ניתן גם למצק את העור ע"י מכשור טכנולוגי מתקדם דוגמת האימטריקס -המשלב פילינג סלקטיבי בצורת רשת עם חימום של שכבת העור המרכזית הגורמת למיצוק של העור.התוצאה הינה שיפור במראה העור ובקמטוטים לאחר סדרת טיפולים. מומלץ כמובן להמנע לחלוטין מחשיפה לשמש והשתמש במקדם הגנה. בהצלחה וגמר חתימה טובה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים