הזרקה לא מוצלחת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/09/2011 | 11:16 | מאת: רות

ביצעתי פרוצדורת הזרקה בצידי האף, לפני כחודש , זה פשוט נראה זוועה, אני אף פעם לא יודעת אך אני מתעוררת בבוקר, פעם נפיחות בימין פעם בשמאל, אין שיוויון בין הצדדים, ונמאס לי לתרץ "כאבי שיניי" האם ניתן למוסס את החומר מבלי שהמצב יחמיר? ואל תגידי לי לחזור לרופא שהזריק כי יש לי סיוט, גם מהפרוצדורה המכאיבה, וגם מהתוצאה, כי אני כבר לא נותנת בו אמון....

14/09/2011 | 09:10 | מאת: הילה

תחזרי לרופא שלך ! כי מניסיון שלי אף רופא לא מוכן לטפל בפאשלות של רופא אחר

14/09/2011 | 20:49 | מאת: רות

אני שאלתי את הרופאה אם ניתן למוסס את החומר, אני לא במצב של סימני קריאה, ואם יש לך ניסיון היתי מעדיפה שתספרי לי איך יצאת מיזה...מאשר להלחיץ אותי יותר....

14/09/2011 | 20:55 | מאת: ד"ר כהן שרית

רות שלום.אם מדובר בהזרקה של חומר מבווסס עח חומצה היאלורונית ניתן להמיסו בעזרת היאלורונידז-אנזים המפרק חומצה היאלורונית.בכל מקרה כדאי שתבדקי ע"י רופא -אם מדובר רק בחוסר שויון ניתן להזריק לצד החסר ע"מ להגיע לסמטריה. על כל פנים חשוב לדעת מה החומר שהוזרק לך.בהצלחה.

16/09/2011 | 19:25 | מאת: המאושרת

הי, מניסיון של מספר הזרקות מציעה לך לחזור לרופא בהנחה שהוא מומחה להזרקות. רופא עור/ פלסטיקאי. במידה ולא ממליצה על ד"ר שרית כהן שהזריקה לי לפני מספר ימים בעדינות , סובלנות ובמקצועיות רבה.במידה ומעוניינת לשוחח איתי תשאירי את הנייד שלך ואצור איתך קשר. שבת שלום ובהצלחה

08/10/2011 | 07:24 | מאת: דבי

אני מאווווווד ממליצה על ד"ר צחי ממרפאת O.R בהרצליה הוא מקצוען שהחזיר את האור לפניי. חג שמח

13/10/2011 | 10:51 | מאת: עידית

כל כך חבל למלא את הפנים בכל מיני חומרים שנספגים בתוך הגוף שלנו. אפשר להראות צעירים בכמה שנים טובות אם מחזקים את שרירי הפנים בעזרת אימון. תקראי קצת על התעמלות פנים, מנסיוני, זה מדהים. בדיוק כמו שניתן לאמן את שרירי הגוף ולחטב אותו, כך קורה גם בפנים את יכולה לקרוא באתר הזה ובאתרים נוספים רבים: www.myfacelook.ucoz.com

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים