קמטים במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/08/2011 | 02:31 | מאת: איצקו

שלום אני בן 26, ומפריע לי שיש לי קמטים במצח המשווים לי מראה רציני ובוגר. כיצד ניתן, אם בכלל, להעלימם? מה כולל הטיפול? והכי חשוב- מה פחות או יותר העלויות של טיפול כזה בממוצע? תודה רבה!

22/08/2011 | 22:35 | מאת: ד"ר כהן שרית

אם כוונתך לקמטים רוחביים במצח,קמטי פליאה/חשיבה/ דאגה,המופיעים כאשר מרימים את הגבות כלפי מעלה,ניתן לטשטשם ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט למשך זמן הנע בין 4-6 חודשים.הטיפול קצר,אינו כרוך בכאבים וניתן לחזור לאחריו לפעילות שגרתית.עלות הטיפול נעה בין 900-1500 שקלים בממוצע.

29/08/2011 | 11:49 | מאת: טליה

בוטוקס ב-care אסתטיקה. המטפלות שם מאוד מקצועיות והיחס מאוד אדיב. חוץ מזה טיפולי הבוטוקס מטרתם לשמור על העור צעיר ולמנוע קמטי הזדקנות. אפשר בקלות לשמוע פרטים נוספים ולקבוע פגישת ייעוץ ללא תשלום או התחייבות.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים