הזעת יתר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/07/2011 | 00:33 | מאת: משתגעת

שלום, אני בת 24 ומזה שנים שאני סובלת מהזעת יתר בכמה מוקדים בגוף : בכפות הידיים, בכפות הרגליים ובבית השחי. אשמח לשמוע על שיטת הבוטוקס לכפות הידיים שכן, משם ארצה להתחיל. כמה זה עולה בערך? והאם אתם יכולים לתת לי המלצה על רופא בעל ניסיון ומוניטין באזור השרון? תודה ושבוע טוב.

19/07/2011 | 21:55 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקת בוטוקס/דיספורט יעילה במצבים של הזעת יתר.לאחר אלחוש מקומי עם משחת אמלה ניתן לבצע את הטיפול.חשוב לדעת כי לעיתים מופיעה חולשה בשרירים אינטרינסיים של כף היד בעיקר כאשר גם האצבעות מוזרקות.כדאי לוודא טרם הטיפול כי הרופא בעל ניסיון בהזרקות להתוויה זו על מנת למקסם את תוצאות הטיפול.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים